Londerzeel - Handelspand met naastliggende bouwgrond te koop

Referentie 18113006

  • Land: België
  • Regio: Vlaams-Brabant
  • Gemeente: Londerzeel
  • Sector: Handelspanden
  • Activiteit: Bedrijfs-, horecapanden
  • Juridische vorm: BVBA
  • Oprichtingsjaar: Niet meegedeeld
  • Aantal werknemers: 7-8
  • Prijs: € 469.000
  • Reden: Gezinsuitbreiding

Handelspand met 7m gevelbreedte en volledig ingerichte gelijkvloers van 100m².
Mogelijke woonst in te richten op eerste verdieping. Nieuw dak met twee grote veluxramen van elk 1m55 breed en automatische rolluiken met afstandsbediening geplaatst in 2016.
Naastliggende bouwgrond van 504m² (9mx56m), bouwvoorschriften beschikbaar. Ideaal om het handelspand uit te breiden of het bouwen van een opbrengsteigendom. Momenteel in gebruik als parking voor het cliënteel.

Huidige handelszaak is reeds meer dan 20 jaar een goed draaiende broodjeszaak met een vaste waarde.
Naast de verkoop in de winkel, worden er ook veel bestellingen uitgevoerd. De locatie langs de A12 is dan ook optimaal omwille van de omliggende industrieparken.
Momenteel zijn er drie leverroutes met stops in Puurs, Boom, Willebroek, Londerzeel, Wolvertem, Meise en Brussel.
Er wordt ook een cateringservice aangeboden, waardoor er een 7-tal keer per jaar voor gemiddeld 300 personen een cateringweekend plaats vindt.
Kortom, de winkel draait een hoge omzet en heeft (indien gewenst) groeipotentieel. Ruimte om nog meer werk te verzetten is alvast aanwezig.

De gelijkvloers bevat de verbruiksruimte van 6 zitplaatsen (hoofdzakelijk afhaal en levering), een werkruimte, een geïnstalleerde keuken en een badkamer met bad, toilet en lavabo, wasmachine en droogkast.
Buiten is er achteraan ook nog een tuin, een inloop vriescel en twee opslagplaatsen, vooraan een klein nieuw aangelegd (juni 2017) overdekt terras met 8 zitplaatsen. (4x tafel met 2 stoelen).

De keuken bevat een grote combi/steam-oven van het merk Rational met een industriële dampkap, een gasvuur met 6 pitten, een dubbele inox wasbak, 3 inox werktafels met opbergruimte onderaan, inox opbergrek, koffiemachine, soepverwarmer, paninigrill, vleessnijmachine, automatische wortelsnijder, tomatensnijder en een inloop koelcel. Al het nodige kleine en middelgrote keukenmateriaal (mixer, pannen, messen,..) is uiteraard ook aanwezig.
In de werkruimte zijn 3 werkstations met ingewerkte koelingen en ingebouwde frigo's, een koeltoog van 3 meter met ingebouwd licht, twee broodkarren, dubbele friteuse met dampkap, een kleine diepvries, een spiksplinternieuwe computer (sep 2018) en laserjet printer voorzien.

De eerste verdieping wordt momenteel deels als opslagruimte gebruikt voor het cateringmateriaal en decoratie, maar kan dienen als woonst of uitbreiding van zitplaatsen mits kleine aanpassingen van het gelijkvloers.

Het naastliggende stuk bouwgrond wordt momenteel gebruikt als parking wagens cliënteel en wagens chauffeurs. Ook de bestellingen worden langs hier geleverd, wat uitermate praktisch is aangezien de leveranciers langs hier meteen toegang hebben tot de koelcel en vriescel. De afvalcontainers staan ook op deze parking waardoor niemand hinder ondervindt van eventuele onaangename geurtjes.
Bijna alle producten worden geleverd door de leveranciers, wat onaangename grootwarenhuisbezoeken tot een minimum beperkt.

Er wordt met een premium kassa gewerkt waardoor u alles in 1 systeem heeft: kassa, webshop, ticketprinters, boekhoudprogramma en uitgebreid assortiment randapparatuur.
Verder nog aanwezig: fax, 2 draagbare telefoons, 2 camera's met wifi en app voor smartphone, automatische voordeur en automatische rolluiken vooraan. (2 ramen en voordeur)
De prijs omvat alles wat beschreven werd in bovenstaande tekst.

Hou me op de hoogte!