Kontich - Goed draaiende privésauna met woonst te koop

Referentie 19080603

Vul onderstaand formulier in om het eerste contact te leggen met de adverteerder

  • Land: België
  • Regio: Antwerpen
  • Gemeente: Kontich
  • Sector: Handelspanden
  • Activiteit: Handelspanden - overige
  • Juridische vorm: BV
  • Oprichtingsjaar: 2008
  • Aantal werknemers: Niet meegedeeld
  • Prijs: Niet meegedeeld
  • Reden: Familiale omstandigheden

Deze stijlvolle villa met wellnesscomplex (2 privé-sauna's) werd gebouwd in 2008 en is gelegen aan de Groeningenlei te Kontich.
Dit biedt uitzonderlijk veel mogelijkheden naar bereikbaarheid.
Prijsvork: €1.000.000.
Overname BVBA biedt andere opties naar prijszetting.

Via de ruime oprit komen we aan de voordeur waar we de villa betreden en in de inkomhal/receptie met wachtruimte terechtkomen. Hier splitst tevens het privégedeelte van het wellness gedeelte. In de privé komen we in een ruime lichte leefruimte met open haard op parket. De aansluitende eetplaats heeft zicht op de aangelegde tuin. De open keuken is volledig geïnstalleerd en voldoet aan de wensen van menig hobbykok. Zo vinden we onder andere geïnstalleerde oven, steamer, vaatwas, koelkast, diepvries,... Aansluitend is er nog een tuinberging die tevens toegang verleent naar de kelder van het wellnessgedeelte en een apart toilet. Via de trap komen we op de eerste verdieping met de nachthal, 3 slaapkamers waarvan één met dressingruimte, een badkamer/wasplaats en een apart toilet. Nog een verdieping hoger vinden we de masterbedroom met ensuite badkamer (inloopdouche en ligbad), dressing en opnieuw een apart toilet. Alle voormelde kamers zijn voorzien van airconditioning. Zonnepanelen zijn aanwezig op het dak.

Voor de wellness beginnen we terug op de gelijkvloerse verdieping in de inkom/receptie. Vanuit deze receptie kunnen we naar de ondergrondse verdieping. Hier is een hal die uitkomt op 2 massageruimtes, waarvan 1 met douche en gashaard. De professionele wasruimte, technische ruimte met alle toestellen voor het onderhoud en de verwarming van het zwembad/jacuzzi's/sauna's en nog een grote polyvalente ruimte die verder kan worden afgewerkt naar eigen smaak bevinden zich tevens op deze verdieping. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er een berging, 2 salons en de eerste van 2 complete wellnessruimtes met sauna, stoombad, douches, relaxruimte en overdekt terras met jacuzzi. De tweede wellness vinden we buiten, dewelke we betreden langs het verwarmd zwembad op het terras met jacuzzi. Achteraan is de wellnessruimte met opnieuw een sauna, stoombad, douches en relaxruimte.

Een naastliggende bouwgrond (ca. 405 m²) kan worden aangekocht met vraagprijs van €200.000.
Uitbreidingsplannen voor deze grond zijn reeds door architect getekend en beschikbaar na bezoek aan het pand.

Overname wegens familiale omstandigheden.
Financiële informatie is beschikbaar na bezichtiging van het pand.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, verstuur contactformulier.