Kessel - Frituur met woonst (domicilie mogelijk) in het centrum

Referentie 22051704

Gebruik dit CONTACTFORMULIER om meer informatie aan te vragen

  • Land: België
  • Regio: Antwerpen
  • Gemeente: Kessel
  • Sector: Horeca
  • Activiteit: Frituren, kippenzaken, hamburgertenten
  • Juridische vorm: BV
  • Oprichtingsjaar: Niet meegedeeld
  • Aantal werknemers: Niet meegedeeld
  • Prijs: € 365.000
  • Reden: Niet meegedeeld

Instapklaar handelshuis (frituur) met woonst gelegen op een zéér commerciële ligging dankzij de vele passage van voertuigen in het centrum van Kessel. Er is eveneens voldoende passage van openbaar vervoer. Het gebouw is zowel via de hoofdingang als via de zijweg toegankelijk. Langs de zijweg kom je terecht op het gezellige buitenterras waar plaats voorzien is voor 20 personen. Achteraan het terras is nog een speelzone voor kinderen, alsook een extra (overdekte) buitenberging.

Indeling: op de benedenverdieping treffen we een grote ruimte die gebruikt wordt als verbruikszaal. Vanuit de verbruikszaal is het eveneens mogelijk om via een zijdeur rechtstreeks naar het buitenterras te gaan. Hierdoor is de verbruikszaal helemaal afgescheiden van de keuken. Achteraan vinden we dan de keuken terug die op heden helemaal is ingericht als frituur. Alle zaken die men nodig heeft om dit uit te baten, zijn hierdoor aanwezig.

Via een vaste trap gaan we naar de eerste verdieping. Hier treffen we nog een kitchenette, 2 afzonderlijke wc's (mannen en vrouwen) met handenwassers, alsook 2 extra kamers/ruimtes. De eerste verdieping kan omgebouwd worden naar woongedeelte, waardoor je de combinatie "wonen/werken" kan toepassen.

De zolderverdieping is momenteel niet afgewerkt, maar wel geïsoleerd. Het is dus mogelijk om extra ruimte te creëren door de zolderruimte mee te integreren.

Informatief: de kadastrale aard van het perceel betreft HANDELSHUIS. Hierdoor is er dus de mogelijkheid om de combinatie "wonen/werken" toe te passen & kan er een gedeelte van het gebouw als woonst gebruikt worden. Met andere woorden kan men zich in dit pand domiciliëren.

Het pand wordt verkocht INCLUSIEF alle roerende goederen, m.a.w. in huidige staat.
Dit is steeds bespreekbaar.

Onmiddellijk beschikbaar na akte.
Voor meer info of een bezoek kan u ons bereiken via versturen contactformulier.

BIJZONDERHEDEN:

- Rechtstreekse uitweg via de zijkant van het perceel
- Elektrische keuring CONFORM
- HR condensatieketel (2009)
- Hellend dak + spouwmuren geïsoleerd
- Airco (lucht/lucht) voorzien op volledige benedenverdieping