Succesvolle horeca parel(s) met grote schaalbaarheid

Referentie 19042805

Vul onderstaand formulier in om het eerste contact te leggen met de adverteerder

  • Land: België
  • Regio: West-Vlaanderen
  • Gemeente:
  • Sector: Horeca
  • Activiteit: Horeca - overige
  • Juridische vorm: BVBA
  • Oprichtingsjaar: 2010
  • Aantal werknemers: Niet meegedeeld
  • Prijs: € 300.000
  • Reden: Niet meegedeeld

Snel en efficiënte groeimogelijkheden!

* Aug 2017 store 1
* Feb 2019 store 2
* Juni 2019 nieuwe website
* Juli 2019 foodtruck
* ? ? store 3

- volledig uitgewerkt concept met zeer sterke brand, logo, naamsbekendheid …
- gedetailleerde receptuur en alle fc berekeningen van elke creatie beschikbaar.
- uitgewerkte traiteur en catering mogelijkheden.
- nieuwe foodtruck.
- indrukwekkende inventaris materialen. Incl. 2 jonge bedrijfswagens en eventueel 1 nieuwe met elk een extraatje.
- alle gerelateerde TOP domeinnamen in deze niche.
- zeer sterke sociaal media kanalen (9000 Fb volgers). Uitstekende beoordelingen op fb en google! (+100 reviews)
- btw tarief van 6% op verkopen wat mooi meegenomen is.

Beide horecazaken stralen luxe en cachet uit en zijn een begrip in deze bloeiende centrumstad. (Zuid West Vlaanderen)

. Horecazaak 1 = pand in eigendom (bvba) met bijhorend, aangenaam, zeer groot terras.
AA ligging! (winkelwandelgebied, autovrij)
. Horecazaak 2 = pand in huur aan een uitzonderlijk scherpe prijs van 50 euro/dag! ( 1500 euro/maand ) (1-3-6-9 mogelijkheden)
AAA ligging! (winkelwandelgebied, autovrij)

. Géén vaste medewerkers / enkel flexi en jobstudenten.
. Géén enkele verplichting t.o.v. leveranciers.
. Namiddagwerk (13.00 - 18.00). Géén avond en nachtwerk!

= mooie omzetcijfers met een beperkte aantal openingsuren.
(Mogelijkheden met het concept tot uitwerken licentie overeenkomst en franchise formule)

Een snelle overname kan, ik/wij blijf/blijven graag nog enkele weken/maanden met jullie meedraaien.

Richtprijs: 300.000 euro
(onroerend goed, horecazaak pand 1 mee in eigendom!)

Interesse?
Stuur een mailtje met een korte voorstelling van jezelf (ook wij willen weten wie aan de andere kant zit) en we praten verder.
Over het concept, de cijfertjes, de groeimogelijkheden en de aandelen.

Culinaire groeten,