De Haan - Charmant Hotel over te nemen

Referentie 22030502

Gebruik dit CONTACTFORMULIER om meer informatie aan te vragen

  • Land: België
  • Regio: West-Vlaanderen
  • Gemeente: De Haan
  • Sector: Horeca
  • Activiteit: Hotels
  • Juridische vorm: Niet meegedeeld
  • Oprichtingsjaar: Niet meegedeeld
  • Aantal werknemers: 1
  • Prijs: € 600.000 - 700.000
  • Reden: nieuwe uitdaging

De Haan is alom bekend als de mooiste gemeente aan de Belgische kust, het wordt ook wel eens de "belle époque badplaats" genoemd. Je kunt er onder meer genieten van het prachtige uitzicht op de Noordzee, De Haan heeft dan ook het langste strand van de Vlaamse Kust! Met zijn 12.000 inwoners trekt De Haan maar liefst 150.000 toeristen per jaar aan.

Op een leuke, zonnige hoek in het centrum van De Haan stellen wij u dit charmante en succesvolle hotel voor, een ware opportuniteit. Het krijgt zowel in de zomer als de winter vlot boekingen binnen. De prijzen van het hotel variëren van 75 euro per nacht voor een eenpersoonskamer tot 165 euro voor een vierpersoonskamer. Het heeft een ware toplocatie, het hotel ligt in het centrum van De Haan en op 600 meter van het Noordzeestrand.

U komt binnen via de receptie waar u met een glimlach zal ontvangen worden. Als u even verder door loopt komt u in de gezellige ontbijtruimte terecht. Hier bieden de eigenaars dagelijks een lekker ontbijtbuffet aan voor hun gasten. Op de benedenverdieping is er een privégedeelte waar eigen bewoning mogelijk is. Hier vindt u een gezellige leefruimte met slaapkamer en badkamer. Uiteraard kan hier ook een extra kamer of studio van gemaakt worden. Als u de trap naar boven neemt komt u bij de hotelkamers terecht, dit hotel beschikt over 12 kamers. Een dertiende kamer wordt momenteel gerenoveerd en zal hoogstwaarschijnlijk vanaf de paasvakantie in gebruik zijn. Deze kamer zal ook rolstoel toegankelijk zijn. Elke kamer is uitgerust met een tv en een eigen badkamer.

Er is een mogelijkheid om in het hotel een koffiehuisje of restaurant uit te baten, het hotel ligt op een wandelroute waardoor er heel wat passage is. Het zou dus zeker interessant zijn om in het hotel een horecazaak te starten, een extra service die de gasten zeker gaan appreciëren.

Troeven:
- Toplocatie in het centrum van charmante De Haan;
- Goed draaiend hotel, uitstekende investering;
- Hotel met goede recensies;
- 13 volwaardige hotelkamers;
- Mogelijkheid tot extra kamers;
- Mogelijkheid tot eigen bewoning.

Wenst u wat meer informatie of een bezoek ter plaatse? Wij helpen u graag verder! Contacteer mij via versturen contactformulier.
GEEN OVERNAME VAN VENNOOTSCHAP MOGELIJK - HIER VERKOPEN WE HET ONROEREND GOED (De gebouwen in volle eigendom)! ALLES INCL.