Wenduine - Hip visrestaurant met winkelpunt in Scandinavische stijl

Referentie 19030404

Vul onderstaand formulier in om het eerste contact te leggen met de adverteerder

 • Land: België
 • Regio: West-Vlaanderen
 • Gemeente: Wenduine
 • Sector: Horeca
 • Activiteit: Restaurants
 • Juridische vorm: BVBA
 • Oprichtingsjaar: 2015
 • Aantal werknemers: 0
 • Prijs: € 125.000
 • Huur: € 1.950
 • Reden: Verhuis

Laat u aangenaam verrassen door deze buitenkans gelegen op een steenworp van de zee op een lichtrijke hoek in de hoofd winkel-/wandelstraat van een mooie en compacte badplaats waar een gratis parkeerregime van toepassing is. Visibiliteit ten top. In dit volledig nieuwe handelspand van 2015 wordt met een minimale inzet van arbeid een jaaromzet van € 460.000 gerealiseerd! Op het brede voetpad mogen terrassen of extra verkoopsruimte gerealiseerd worden mits aanvraag. Laad- en loszone voor uw leveranciers voor de deur.

► Het handelspand bestaat uit een winkelpunt in het inkomsas om uw producten uit te stallen voor de restaurantgasten en gelijktijdig doorlopend aan winkelklanten te verkopen, een verbruikszaal voor 25 gasten (vloerverwarming, akkoestisch plafond), een volledig open keuken die tot aan het winkelpunt doorloopt, afwasruimte, koelkamer direct aan de keuken, toiletten, bergruimte bovengronds + ondergronds en afzonderlijke leveranciersingang. Keramische tegelvloer met ingebouwde roosters voor efficiënt reinigen. Inrichting conform FAVV.

► Momenteel bijzonder succesvol uitgebaat als visrestaurant met verkoop van o.a. vis en zeevruchten in het winkelpunt. Tijdens weekends, vakanties, feestdagen en de eindejaarsperiode is het winkelpunt uitermate lucratief. Uniek concept in de zeer ruime omgeving. Zeer ruim en trouw clienteel. Door de grote vraag werkt het restaurant bijna uitsluitend op reservatie waardoor u perfect de aankomsttijden van klanten kunt bepalen en ook een tweede service kan realiseren om vlot iedereen te bedienen. Nummer 1 op Tripadvisor in Wenduine, bijna 2.500 fans via Facebook en Instagram.

► Voorzieningen: koelvitrine, werktafel/fileertafel met spoelbak, meerdere koelwerkbanken met lades en deuren, bordenwarmkast, bakplaat, warme plaat, 4 bekkens, friteuses, combisteamer, microgolf, vacuummachine, dampkap met gecontroleerde extractie én pulsie voorzien van diverse filtergroepen en actieve koolstofpatronen, diepvrieskasten, vaatwas- en glazenwasmachine beiden met omgekeerde osmose, ruime koelkamer, bar met koeling, volautomatisch espressomachine,... sommige toestellen zijn slechts enkele maanden oud. Camerabewaking van op afstand te raadplegen. Kassasysteem + blackbox van op afstand te raadplegen. Intern netwerk voor de kassa en camera's gekoppeld aan een algemeen wifi internet netwerk. Nutsvoorzieningen: gas, 3-fasige elektriciteit, water. Vloerverwarming, boiler en CV condensketel. Automatische inkomschuifdeur. Geïntegreerd audiosysteem. Waterontharder...

► Ideale uitbating voor een koppel, eventueel aangevuld met een jobstudent.

► Nieuwe termijn handelshuur rechtstreeks van eigenaar

► Bewezen cash flow van € 35.000 per jaar

► Volledig uitbatingsklaar.

► Neem een zorgeloze en vlotte start en contacteer ons vandaag nog.