Brugge - Instapklaar, recent restaurant voor koppel

Referentie 22052104

 • Land: België
 • Regio: West-Vlaanderen
 • Gemeente: Brugge
 • Sector: Horeca
 • Activiteit: Restaurants
 • Juridische vorm: Eénmanszaak
 • Oprichtingsjaar: 2017
 • Aantal werknemers: 0
 • Prijs: € 125.000
 • Huur: € 1.050
 • Reden: Nieuwe uitdaging

Wil jij graag een stap vooruit zetten? Dan is dit je kans! Wij gaan een nieuwe uitdaging aan en daarom laten we ons zeer recente (nov 2017) restaurant over. Misschien wel aan jou? We zijn flexibel in tijdspanne: eind 2022 zou voor ons ideaal zijn, maar vroeger/later is uiteraard helemaal bespreekbaar!

Het restaurant is instapklaar en voorzien van alle toestellen, meubilair en voorzieningen om meteen te starten. Het ganse gebouw is gestript eind 2017!

TOTAALPRIJS OVERNAME (all inclusive): € 125.000

Restaurant:

Warm en gezellig restaurant, perfect voor de uitbating door een koppel.
Het handelspand is erg makkelijk bereikbaar via verschillende toegangswegen, biedt een snelle verbinding naar snelwegen en heeft veel (gratis) parkeermogelijkheid in de zeer dichte buurt (straat en overkant). In de rand van het centrum (op 15 minuten wandelafstand van de Markt).

Capaciteit: 24 personen, recente toestellen en inrichting (volledig nieuwe inrichting november 2017). Inkom met sas.
Het restaurant zelf bestaat uit 5 zeer ruime 2-persoonstafels, in een gezellige nis bij de half-open keuken en 3 losse tweepersoonstafels + 2 losse 4-persoonstafels, in zeer stevig, ecologisch en strak materiaal (Baubusch-hout).

Ingerichte praktische keuken met koelwerkbank, gasfornuis, 3 koelkasten met diepvries, ingerichte praktische kasten, 3 ingebouwde combi-microgolfovens, 1 ingebouwde stoomoven. Aparte afwasruimte met afwasapparaat en zwarte gootstenen, op maat gemaakte bovenkasten en onderkasten.

De bar is volledig ingericht met op maat gemaakt glazenrek met véél ruimte (glazen inbegrepen), een American Fridge (nov 2017), twee ruime onderbouwkoelkasten, koffie-apparaat,... Kassasysteem is NIET inbegrepen in de prijs (wegens niet overdraagbaar met Blackbox).
Achteraan gezellig ingericht zonneterrasje met extra 14 tot 18 plaatsen, bereikbaar via een automatische schuifdeur.

Nieuwe nette zwarte hangtoiletten (dames en heren apart), afgewerkt in mooie materialen (Baubush, gelakte zwarte MDF). Wasruimte met zwarte lavabo.
Volledig onderkelderd voor extra opslagruimte, met automatische kelderluik met afstandsbediening. De kelder biedt een ideale opslagplaats voor alle dranken en/of vuilnis en/of take away materiaal: meer dan 50 vierkante meter extra!

Het restaurant beschikt reeds over een zeer kwalitatief ventilatiesysteem, zodat de lucht zuiver blijft. Heel handig en bijna onzichtbaar weggewerkt in het plafond.

De overnameprijs omvat de VOLLEDIGE overname: van koelkasten, koelwerkbank, gasfornuis, tot borden, couverts, koffie-apparaat, ... Alle toestellen en gebruiksvoorwerpen zijn recent aangekocht (november 2017).

Mogelijkheid tot overname van een voedingsautomaat voor de deur van het restaurant (perfect als extra omzetbooster en om 24u per dag de mogelijkheid te hebben om te verkopen - APARTE OVERNAME)