Brugge - Instapklaar, zeer recent restaurant over te nemen

Referentie 21042101

Gebruik dit CONTACTFORMULIER om meer informatie aan te vragen

 • Land: België
 • Regio: West-Vlaanderen
 • Gemeente: Brugge
 • Sector: Horeca
 • Activiteit: Restaurants
 • Juridische vorm: Eénmanszaak
 • Oprichtingsjaar: 2017
 • Aantal werknemers: 0
 • Prijs: € 149.000
 • Huur: € 1.810
 • Reden: Uitbouwen van nevenactiviteit

Wil jij graag een stap vooruit zetten? Dan is dit je kans! Wij gaan een nieuwe uitdaging aan en daarom laten we ons zeer recente (nov 2017) restaurant mét woonst over. Misschien wel aan jou? We zijn erg flexibel in tijdspanne: februari 2022 zou voor ons ideaal zijn, maar vroeger/later is uiteraard helemaal bespreekbaar!

Het leuke aan deze overname is dat je meteen kan starten: ALLES is inbegrepen, behalve het kassasysteem (wegens niet overdraagbaar met Blackbox). Er is dus geen enkele extra investering nodig, door de volledige renovatie van het gebouw in november 2017! Dit is niet alleen het geval in het restaurant, maar ook in het luchtige appartement dat boven met het restaurant is verbonden!

Restaurant:

Warm en gezellig restaurant, perfect voor de uitbating door een koppel.
Het handelspand is erg makkelijk bereikbaar via verschillende toegangswegen, biedt een snelle verbinding naar snelwegen en heeft veel parkeermogelijkheid in de zeer dichte buurt (straat en overkant).

Capaciteit: 24 personen, recente toestellen en inrichting (volledig nieuwe renovatie november 2017). Inkom met sas.
Het restaurant zelf bestaat uit 5 ruime 2-persoonstafels, in een gezellige nis bij de half-open keuken en 3 losse tweepersoonstafels + 2 losse 4-persoonstafels, in zeer stevig, ecologisch en strak materiaal (Baubusch-hout).

Ingerichte praktische keuken met koelwerkbank, gasfornuis, 3 koelkasten met diepvries, ingerichte praktische kasten, 3 ingebouwde combi-microgolfovens, 1 ingebouwde stoomoven. Aparte afwasruimte met afwasapparaat en zwarte gootstenen, op maat gemaakte bovenkasten en onderkasten.

De bar is volledig ingericht met op maat gemaakt glazenrek met véél ruimte (glazen inbegrepen), een American Fridge (nov 2017), twee ruime onderbouwkoelkasten, koffie-apparaat,... Kassasysteem is NIET inbegrepen in de prijs (wegens niet overdraagbaar met Blackbox).
Achteraan gezellig ingericht zonneterrasje met extra 14 tot 18 plaatsen, bereikbaar via een automatische schuifdeur.

Nieuwe nette zwarte hangtoiletten (dames en heren apart), afgewerkt in mooie materialen (Baubush, gelakte zwarte MDF). Wasruimte met zwarte lavabo.
Volledig onderkelderd voor extra opslagruimte, met automatische kelderluik met afstandsbediening. De kelder biedt een ideale opslagplaats voor alle dranken en/of vuilnis en/of take away materiaal: meer dan 50 vierkante meter extra!

Het restaurant beschikt reeds over een zeer kwalitatief ventilatiesysteem, zodat de lucht zuiver blijft. Heel handig en bijna onzichtbaar weggewerkt in het plafond.

De overnameprijs omvat de VOLLEDIGE overname: van koelkasten, koelwerkbank, gasfornuis, tot borden, couverts, koffie-apparaat, ... Alle toestellen en gebruiksvoorwerpen zijn recent aangekocht (november 2017).

Mogelijkheid tot overname van een voedingsautomaat voor de deur van het restaurant (perfect als extra omzetbooster en om 24u per dag de mogelijkheid te hebben om te verkopen - APARTE OVERNAME)

Appartement:

Volledig gerenoveerd (2017) gezellig appartement met leefruimte, open keuken (NIEUWE toestellen, nooit gebruikt: afwasmachine, oven, gasfornuis) met eiland, ruim zonneterras (ZW), ruime berging en apart toilet op eerste verdieping.
Tweede verdieping met twee zeer praktische slaapkamers met ingemaakte kasten, ruime badkamer met lavabo, ligbad én inloopdouche. Apart toilet en aparte ruimte voor wasmachine en droogkast.

Zeer ruime geïsoleerde zolder (eveneens volledig vernieuwd en energiezuinig gemaakt eind 2017).
Het appartement heeft een directe (mooi ingewerkte) verbinding met het restaurant. Het terras biedt een gezellig uitzicht op het groen van Kristus-Koning, om tot rust te komen na een drukke dag!

Het ganse appartement is voorzien van een ventilatiesysteem, om zo de lucht zuiver te houden! De motor zit op zolder, waardoor extra ruimte niet wordt afgenomen.

TOTALE huurprijs voor het pand (woonst: €780 - restaurant: €1035) is slechts €1815!