Ardennen - Houffalize - Groepsaccommodatie en/of vergunde buitensportinstallaties en/of verhuurdienst mountainbike en/of kajak en raft over te laten

Referentie 19030406

  • Land: België
  • Regio: Luxemburg
  • Gemeente: Houffalize
  • Sector: Sport en recreatie
  • Activiteit: Outdoor Adventure & Teambuilding
  • Juridische vorm: BVBA
  • Oprichtingsjaar: 1990
  • Aantal werknemers: 2 à 3
  • Prijs: € 200.000 - 700.000
  • Reden: Leeftijd - gezondheid

Over te laten in z'n geheel of slechts gedeeltelijk (zie onder opsplitsing in 2 of meerdere delen):

Outdoorbedrijf met goed onderhouden groepsaccommodatie, vergunde outdoor-installaties en verhuurdienst mountainbike en kajak/raft. in de Ardennen.
Toplocatie op 1 km. van Houffalize-centrum en gelegen langs een toeristische weg.
Verschillende overname-scenario's mogelijk.
Winstgevend.

Groot groeipotentieel en voorzien van de nodige Milieu-, Bouw- en Brandveiligheids-vergunningen + erkend Veiligheidslabel:
1. Object 1: goed onderhouden groepsaccommodatie van 645 m² (48 bedden/13 slaapkamers/ 3 verdiepingen) met tuin (1.700 m²) aan de Oostelijke Ourthe + privé-woongedeelte (108 m²) met bureau, badkamer, keuken, 3 slaapkamers. Recent brandveiligheidsattest. Kan omgebouwd wordt tot een Bed en Breakfast.

2. Object 2: verhuurdienst mountainbike (30-tal fietsen) gelegen tegenover het circuit van de World' Cup mountainbike te Houffalize (= de fietsstad bij uitstek in de Ardennen). Reserve-materialen.

3. Object 3: verhuurdienst kajaks en rafts (2x 10 pers.), incl. milieuvergunning voor 45 boten. Kleine materialen (wetsuits, peddels, zwemvesten, ...), 2 aanhangwagens.

4. Object 4 : Oudoor Adventure & Teambuilding-installaties:

- Nieuwe Adventure- & Teambuilding-site met o.a. BBQ-luifel voor een 80-tal pers., bivakplaats, diverse Hoogte-, Fun-, Challenge- en Teambuilding-parcoursen met bouwvergunning en concrete uitbreidingsmogelijkheden
- Mooi gelegen steengroeve (wordt momenteel gehuurd) met diverse outdoor-activiteiten (incl. milieuvergunning)
- Alle kleine buitensport-materialen voor de gekeurde parcoursen (o.a. nieuwe gordels, helmen, klim-materialen, lasergamewapens , ...)
- Bos (2 x ongeveer 25 are), survivalweide (ongeveer 80 are)
- Goodwill, cliënteel, (milieu-)vergunningen.
5. Object 5: Voertuigen + aanhangwagen(s)
6. Object 6: Bouw-& bosgrond 'Stockeu' van ongeveer 3ha20are, waarop de outdoor-installaties (te huur of te koop)
7. Object 7: Mooi gelegen privéhuis met o.a. 3 slaapkamers en grote tuin (te huur of te koop)

Het bedrijf beschikt bovendien over een officieel erkend veiligheidslabel zodat het in orde is met de Belgische wetgeving i.v.m. outdoor-activiteiten.

Topligging:
Het bedrijf is gelegen aan de ingang van de bossen en op wandelafstand van het centrum van het toeristische stadje Houffalize dat gekend is voor z'n actieve recreatiemogelijkheden, fiets- en mountainbike-routes en brouwerij van Achouffe.
De eigenaars zijn bereid constructief mee te denken met de kandidaat-overnemers om tot een aangepast en haalbaar, financieel overname-scenario te komen. Interesse? Kom kijken en doe een goed bod of voorstel en je toekomst ligt in de Ardennen!

Voor meer info en afspraak, contacteer adverteerder.

Hou me op de hoogte!