Sint-Job-in-‘t-Goor - Unieke binnenspeeltuin ‘Jobland’ over te nemen

Referentie 19120103

Vul onderstaand formulier in om het eerste contact te leggen met de adverteerder

  • Land: België
  • Regio: Antwerpen
  • Gemeente: Brecht
  • Sector: Sport en recreatie
  • Activiteit: Speeltuinen
  • Juridische vorm: BV
  • Oprichtingsjaar: 1998
  • Aantal werknemers: 2
  • Prijs: Niet meegedeeld
  • Reden: Niet meegedeeld

Jobland is een unieke, leuke, veilige en gezellige binnenspeeltuin in Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht) gebaseerd op de verhalen van Job. Het is niet zomaar een speeltuin maar een ‘conceptuele beleving’ rond de avonturen van Job: “Job en de reus”, “De zilveren fluit” en “Jobke en het pretfeest”.

Kinderen van 1 tot 8 jaar spelen naar hartenlust in deze bijzondere interactieve omgeving. Ze stappen als het ware in de wereld van Job en kunnen de avonturen mee beleven doordat de figuren in de verhalen tot leven komen (gebracht door interactieve animatie). Jobland is ook heel erg toegankelijk voor de allerkleinsten.

Terwijl de kinderen spelen kunnen begeleiders iets eten (beperkte snackkaart) of drinken.
Jobland richt zich ook op de kleuterklassen van scholen. Zo kunnen zij meer dan 100 scholen onder hun vaste jaarlijks terugkerende klanten rekenen. Voor scholen werden verschillende opties uitgewerkt waarbij de kinderen ondergedompeld worden in de wereld van Job en de Reus. Dat is afwisselend animatie, schminken en spelen en dit aangepast aan de leeftijd van de kleuters. Voor de oudste kleuters wordt er zelfs een buitenzoektocht georganiseerd of een workshop koekjes bakken.

Theater en spel worden op deze manier een uitzonderlijke en betaalbare combinatie.

Verder kan je bij Jobland ook terecht voor kinderfeestjes, themafeestjes, fuifjes, bedrijfsfeestjes, familiefeestjes of ontbijt.

Jobland is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen tijdens het schooljaar. Andere dagen zijn exclusief voor groepen. Tijdens de zomervakantie zijn de openingsdagen afhankelijk van de weersomstandigheden.

Naast de zaakvoerder staan er in de zaak nog 2 part-time werknemers. Verder doen zij af en toe beroep op flexibele medewerkers.

Jobland bestaat sinds 1998. Het is een BVBA.
Deze activiteit vereist geen beroepsbekwaamheid.

Jobland geniet volop van een gunstige, rustige ligging met voldoende parkeergelegenheid in het centrum van Sint-Job-in-‘t-Goor.

Het bedrijf heeft tot nu toe een regelmatige groei van het zakencijfer gekend dankzij de inspanningen van de zaakvoerder om haar aanbod te verbeteren en te vernieuwen, over de kwaliteit van de diensten te waken en de klantenbinding te ontwikkelen.

De eigenaar denkt erover na om het wat rustiger aan te gaan doen. Ze wenst bijgevolg haar zaak over te laten.

Ideaal profiel overnemer: Kleuterleid(st)er, medewerker kinderopvang, iemand die van toneel houdt en goed met kinderen kan omgaan, ...
Meehelpen opstarten mogelijk - Opleiding inbegrepen.

Het handelspand wordt in drie min of meer gescheiden ruimtes opgesplitst.
De ruimtes zijn als volgt verdeeld:
1. De benedenverdieping waarin de binnenspeeltuin gelegen is, met sanitaire voorziening voor de binnenspeeltuin, keuken, aparte stockageruimte en personeelsruimte, magazijn en garage inclusief 5 parkeerplaatsen. Er is geen buitenterras of buitenspeeltuin.
De binnenspeeltuin biedt plaats aan 80 personen verdeeld over 35 tafels
2. De bovenverdieping ingericht als dansstudio met kleine keuken, momenteel verhuurd aan een dansschool met toegang via een buitentrap langs de achterkant van het gebouw waar ook ruimte is om fietsen te stallen. Deze wordt door de BVBA verhuurd
3. Een kleine woning aan de voorkant van het pand, momenteel door de BVBA verhuurd als ééngezinswoning.

Over het volledige pand is er een schattingsverslag beschikbaar. Zowel verkoop als verhuur van het handelspand zijn een optie.

Indien u interesse heeft in deze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en denken graag mee over de financiering en haalbaarheid van uw project op deze locatie.